قبل از هر چیز در خرید و انتخاب مواد اولیه در بازار بایستی دقت کرد. ترجیحاً از بهداشت و مدیریت نظافت کارکنان تولیدی مورد نظر مطمئن شوید. معیار وجدان قابل سنجش است ولی وقتی که نمی توان با چشم ظاهر کالباس گوشت خر را شناخت بهتر است با غذاهایی که با وجدان تهیه میشود خداحافظی کرد.
روش طبخ غداهای جوانی روشی طبیعی است، بخارپزی یا کباب کردن مواد اولیه به سلامت نزدیک تر است. (نکته ای در مورد منقل ذغالی شنیده ام و اینکه برخی می گویند که غذا را سرطانزا می کند. من به دنبال دلیلش می گردم ). پختن در بخارپز یا قابلمه معمولی با شعله بسیار کم. مادران ما سالها قبل مرغ را حتی بدون آب روی شعله بسیار کم بخار پز می کردند. ولی می تواند از یک کاسه کوچک آب نیز استفاده کنید.
غذای اول : خوراک بخارپزِ سبزیجات
عکس از هنر غذا
مواداولیه:
سبزیجات و حبوبات و حتی گوشت:
هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، الوی خورشتی ، گل کلم، آبلیمو و مرغ
و
این غذا را با انواع سبزیجات می توانید درست کنید. که تکراری هم نباشد. نکته : کاربرد سیب زمینی را اگر دوست ندارید، می توانید از ماکارونی هم استفاده کنید.مرغ یا قارچ یا لوبیا ( عدس، نخود، ... و موارد مشابه ) یا ماهی یا گوشت قرمز یا هر منشاء پروتئینی دیگر می توانند جایگزین هم بشوند.
فوتِ آشپزی:
نمک و اندکی رب گوجه فرنگی که با جعفری و پیاز و سیر خرد شود . این قسمت مزه غذای شما است و می توانید با ادویه های ایرانی و سبزیجات معطر متناسب با ذائقه خودتان تهیه کنید. نزدیک به خاتمه کار پخت می توانید روغن زیتون یا روغنهای سالم دیگر را بیفزایید.